JAKO

Tiskneme 7 různými metodami

Potiskneme cokoliv a kamkoliv! Je úplně jedno jestli chcete potiskout dresy, trička, hrníčky nebo něco úplně jiného. Poradíme si s tím, kvalitní tisk je naší specialitou!

Vybrat správnou metodu potisku je absolutní základ pro kvalitní provedení! Tisk jsme schopni provádět sedmi různými variantami, vždy s ohledem na barevnost, složitost loga a materiál. Z tohoto důvodu vám nejprve rádi doporučíme ideální formu, následně s vámi probereme správné rozměry a pak už se pustíme do samotného tisku. Kromě všeho druhu oblečení jsme schopni potisknout tužky, hrníčky i veškeré další reklamní předměty. Sportovní kluby by mohlo zajímat, že díky kombinaci našeho sportovního oblečení a kvalitních tiskařských služeb vám jsme schopni připravit fanshop na míru. Bude nám k tomu stačit jenom vaše logo a klubové barvy. Se vším ostatním už si poradíme!

V kategorii dresů si také můžete vyzkoušet náš nový konfigurátor. Vyberte si klubovou barvu, klikněte na potisk, nahrajte své logo, přidejte jmenovku a název klubu a můžete se podívat, jak by váš dres vypadal! Pak ho rovnou můžete odeslat spoluhráčům k posouzení. Věříme, že to bude stát za to!

;