X-iont SPEED hypo. 0,5l
Kód produktu: X002 Kód barevné varianty: 19

X-iont SPEED hypo. 0,5l

Produkt je aktuálně vyřazen z prodeje...

PŘÍCHUTĚ: 

03 - citrón

23 - grep

04 - borůvka

01 - malina

22 - jablko

19 - pomeranč

06 - jablko se skořicí

X-IONT speed je tekutý koncentrát pro iontový hypotonický nápoj určený k doplnění tekutin a důležitých minerálních látek,které organismus ztrácí při každé fyzické aktivitě. Je obohacený o vysoce kvalitní aminokyseliny: L-glutamin,které pomáhají stimulovat fyzický výkon organismu. Nový Speed je vylepšen o přírodní sladidlo z rostliny stevie a je zcela bez barviv. Přípravek je určen pro sportovce a osoby se zvýšenou fyzickou námahou.

 

-doplňuje energii a tekutiny

-doplňuje minerály

-stimuluje fyzický výkon

-oddaluje únavu organismu

 

Doporučené dávkování: 10 ml koncentrátu do 5 dcl čisté vody (poměr ředění 1:50). Ředění je možno upravit dle chuti.

 

Použití: Pro přípravu použijte přiloženou odměrku. Vypijte 4 dcl 30 min před výkonem. Při výkonu konzumujte max. 8 dcl za hodinu. Optimální teplota pro konzumaci připraveného nápoje je 10-17°C. Hotový nápoj spotřebujte do 24 hodin.

Složení: tekutý invertní cukr, pitná voda, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina jablečná; aroma* 2,5 % (příchuť viz šarže), chlorid draselný, jedlá sůl, extrakt guarana, sladidlo: steviol-glykosidy; hořečnaté soli kyseliny citronové, L-glutamin, kalcium-laktát, L-karnitin, konzervant: sorban draselný; fosforečnany draselné, pyridoxin-hydrochlorid. Osmolalita 19,4 miliosmolů na 1 l nápoje.

Obsah živin a energetický obsah na 100 ml koncentrátu:

Bílkoviny 0,47 g

Tuky 0 g

Sacharidy 68 g

 

Energetická hodnota 1238 kJ/ 291 kcal

Vitamin B6 7 mg

L-karnitin 178,5 mg

L-glutamin 458,0 mg

Extrakt guarana 650,5 mg

Draslík 910,8 mg

Upozornění: Není vhodné pro registrované sportovce, obsahuje kofein. Skladujte v suchu, při teplotě od 15 do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Po otevření výrobek spotřebujte do 3 měsíců. Hotový nápoj spotřebujte do 24 hodin.

Příchuť: grep, jablko a skořice, citron, malina, borůvka, pomeranč, jablko

 

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení