Soutěž o dres s vlastním potiskem

V pátek 9.10.2020 se v rámci 3. kola MOL Cupu utkají od 17:00 na Malšovickém stadionu týmy FC Hradec Králové a FK Příbram. Pro nás to znamená jediné, budeme sledovat zápas dvou týmů kompletně vybavených značkou JAKO!  K této příležitosti jsme si proto pro vás připravili soutěž o originální klubový dres Hradce Králové nebo Příbrami navíc s vlastním jménem nebo přezdívkou.

Image 0

Účast v soutěži má jedinou podmínku a to být fanouškem naší stránky na FB JAKO Česká Republika nebo JAKO_cz na Instagramu.


Co musíte pro výhru udělat?


Do komentáře pod příspěvek na našich sociálních sítích napsat, jakému z těchto dvou týmů fandíte a který dres byste si vybrali. K tomu připište velikost dresu, číslo, jméno nebo přezdívku a pak už jen držte palce svému týmu. Komentář můžete napsat například ve tvaru “FCHK, bílý, 40, Novis, XXL” nebo “FK Příbram, modrý dres, 99, Standa, M”.

Díky tomu, že na našem webu si u produktů, které jsou označeny ikonou štětce můžete navrhnout vlastní design potištění, tak máte možnost se podívat, jak by na nich vaše oblíbené číslo se jménem nebo přezdívkou vypadaly (více o našem konfigurátoru potisku můžete přečíst zde: Jak vytvořit vlastní dresy s potiskem).


Konfigurátor si můžete vyzkoušet kliknutím na obrázek níže.

Image 1

Image 2



Pak už vám zbývá jen jediné a to fandit vašemu týmu, aby postoupil do dalšího kola a vy tak měli šanci na výhru v soutěži!


Vyhlášení soutěže


V příštím týdnu bude vylosován jeden z fanoušků vítězného týmu, který se zapojil do soutěže a zároveň je fanouškem naší stránky na FB nebo IG. Následně ho zkontaktujeme a vytvoříme mu dres na míru! Sledujte proto naše sociální sítě, na kterých v příštím týdnu oznámíme vítěze.


Přejeme vám hodně štěstí!


Pořadatelem této soutěže je společnost Teamline s.r.o., která zastupuje značku JAKO na českém trhu.