Oblékáme 1. FK Příbram!

Minimálně následující 4 roky budeme dodavatelem oblečení prvoligového fotbalového klubu Příbram. Po velice rychlém a věcném jednání, jsme se s tímto tradičním účastníkem naši nejvyšší fotbalové soutěže domluvili na podmínkách a podepsali smlouvu do roku 2024!

Ligový tým vedený Pavlem Horváthem, tak koncem minulého týdne odstartoval letní přípravu ve fotbalovém oblečení JAKO. Značka JAKO, tak bude konečně mít svého zástupce v naší nejvyšší fotbalové soutěži, stejně jako tomu je v jiných zemích po celé Evropě. Po Německu, Holandsku, Belgii, Rusku a Švýcarsku tak JAKO obléká i český prvoligový tým.

“Jsme velmi potěšeni, že se nám podařilo spojit naši společnost s Příbramí. Tento klub je všeobecně znám jako dodavatel talentovaných fotbalistů do reprezentačních celků a tradičním účastníkem nejvyšší fotbalové soutěže. Doufáme, že s novým vybavením dosáhnou příbramští fotbalisté úspěšných výsledků,” říká jednatel společnosti TEAMline Martin Kulka.

Image 0

Příbram si vybrala oblečení z nové kolekce Champ 2.0, se kterou do nové sezony nastoupí i Bayer Leverkusen a VfB Stuttgart, tedy naši dva zástupci v německé Bundeslize.

Vybavení mě velice nadchlo svou kvalitou a servis od českého distributora také. Věříme, že společně následující roky budeme kráčet po úspěšné cestě,” vyjádřil se pro média statutární ředitel Příbram Jan Starka.

Image 1
  

Právě připravujeme nové dresy, které budou brzy představeny. Postupně budeme pracovat na fanshopu příbramského klubu, tak abychom jeho fanouškům nabídli, co nejpestřejší nabídku vybavení.

PREMIUM dres     PREMIUM trenýrky       PREMIUM stulpny

Image 4