Oblečení na běh JAKO

Běhání je skvělým způsobem, jak se udržet ve formě a posílit své zdraví. Ať už jste začátečník nebo zkušený běžec, správné oblečení je klíčové pro váš komfort a výkon při běhu. Na našem webu nabízíme širokou škálu kvalitního oblečení na běh. Tyto produkty jsou  vysoce kvalitní, nabízí moderní design a jsou dostupné pro všechny věkové kategorie.

Image 0

Dětské běžecké oblečení

Pro malé nadšence běhání nabízíme širokou škálu dětského běžeckého oblečení. Produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí, volnost pohybu a ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Dětské běžecké oblečení JAKO je vyrobeno z kvalitních materiálů, které odvádějí vlhkost a udržují tělo suché. Zároveň je oblečení dostatečně prodyšné, aby poskytovalo optimální ventilaci.

Image 1

Běžecké oblečení pánské

Muži kteří se věnují běhání, ocení širokou nabídku běžeckého oblečení, které nabízíme. Všechny kolekce pánského běžeckého oblečení jsou navrženy s ohledem na požadavky moderních běžců. Materiály použité při výrobě jsou vysoce funkční, což zajišťuje odvod potu a udržuje vás suchého a komfortního i při náročném tréninku. Ergonomický střih běžeckého oblečení je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil tvaru každého těla a umožňuje tak volnost pohybu při náročném sportovním výkonu.

Image 2

Běžecké oblečení dámské

Nabízíme také oblečení na běh v dámských velikostech. Produkty jsou vyrobeny z kvalitních a technických materiálů, které odvádějí vlhkost od těla, udržují vás suché a chladné a zároveň umožňují maximální prodyšnost. Tento aspekt je zvláště důležitý při náročnějších trénincích, kdy se pot může hromadit na pokožce a vést k nepohodlí. Ať už jste začátečnice nebo pokročilá běžkyně, dámské běžecké oblečení od značky JAKO vám poskytne vše, co potřebujete pro skvělý běžecký zážitek.

Image 3

Oblečení na běhání - bezpečnost a viditelnost

Kromě pohodlí je také důležité myslet na bezpečnost při běhání. JAKO se stará o vaši viditelnost a bezpečnost díky odrazovým prvkům a fluorescentním detailům na svém běžeckém oblečení. To je zvláště důležité v podmínkách snížené viditelnosti nebo ve večerních hodinách, kdy je dobré být vidět ostatními účastníky provozu.

Image 4

Běžecké oblečení pro všechny 

JAKO se zaměřuje na to, aby běžecké oblečení bylo dostupné pro všechny. Nabízí také unisexové modely, které jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy. Tato široká paleta stylů, velikostí a barev znamená, že si můžete vybrat oblečení, které vyhovuje vašemu osobnímu stylu a preferenci.

Image 5

Oblečení na běh s vlastním potiskem 

Všechno oblečení na běh, které má na našem webu ikonku štětce u náhledové fotky produktu, tak si lze nechat potisknout dle přání. Stačí si vybrat daný produkt a jeho barevnou variantu a poté v našem konfigurátoru přidat logo týmu, číslo, popřípadě jméno běžce. Podrobný návod, jak pracovat s konfigurátorem lze nalézt na našem blogu.

Image 6