Naše filozofie

Náš příběh začal v hodně skromných podmínkách německého zakladatele značky JAKO Rudiho Sprungela v roce 1989. Za těch více než 30 let historie značky je spousta dřiny a práce, ale tento příběh úspěšně pokračuje dodnes.

Postupně se nám podařilo vypracovat z garáže až do Ligy Mistrů. A to především díky hodnotám, kterých se značka JAKO drží už od svého založení. Právě kvůli nim dnes JAKO obléká více než 100 000 týmů v 50 různých světových zemích a tím to rozhodně nekončí!

Naším cílem je být i nadále ideálním partnerem pro týmy všech kategorií, mužských i ženských, od přípravek po seniory, od okresního přeboru až po nejvýznamnější ligy v celé Evropě.

Image 1

Špičkový servis zajišťujeme pro profesionální kluby, stejně tak jako pro ty z nižších soutěží, zkrátka v oblékání sportovních týmů hrajeme jen jednu ligu. Nejde o to, jaký máte rozpočet, za všech okolností k vašim potřebám přistupujeme individuálně, ať už jde o klubové barvy, různé velikosti nebo neobvyklý design. Vaše zboží vám pak doručujeme maximálně rychle a spolehlivě, s plnou zodpovědností za kvalitu dodaných výrobků. Jsme na jedné lodi a děláme váš tým profesionálnější.

Poctivost a férovost vyznáváme nejen na hřišti, ale i při jednání s našimi partnery. To na čem se dohodneme, platí!



A ještě jedna důležitá věc. Všichni členové našeho týmu žijí sportem, tohle nadšení pak přirozeně přenášíme do naší práce a služeb. Každý tým, který oblékáme, svým způsobem bereme jako náš vlastní. Stojíme za vámi, když se nedaří, společně se radujeme, když přijde úspěch - JAKOJEDENTEAM!

Image 0


To jsou hodnoty, které tvoří základ naší filozofie a hlavní zásady při jednání s našimi zákazníky, partnery i vlastními zaměstnanci. To je přesně to, co z nás dělá ideálního dodavatele pro váš tým!