JAKO Cup 2020

O víkendu proběhl již 13. ročník fotbalového turnaje mládeže JAKO Cupu. Turnaj se opět konal v Hradci Králové, tentokrát však v areálu Bavlna, které bylo pro všechny aktéry skvělým zázemím. JAKO Cup je každoročně řazen mezi nejprestižnější mládežnické turnaje v republice.

Image 0

Letos se ho zúčastnilo 18 týmů z různých koutů ČR. Své zástupce na turnaj vyslalo hned několik ligových týmů - Slavia Praha, Sigma Olomouc, Mladá Boleslav nebo Fastav Zlín. Tyto týmy byly společně s domácím FC Hradcem Králové také řazeny mezi největší favority. A většina z nich potvrdila, že to bylo zcela po právu. Nejvíce spokojení nakonec odjížděli pražští Slávisté, protože jejich dva týmy obsadily první dvě pozice. Červenobílé barvy, tak na Bavlně slavily double.

Image 1

Na bronzovém stupínku se nakonec umístil tým Sigmy Olomouc. Domácí Votroci skončili na 5. místě. Z našeho pohledu však nebyly ani tak důležité výsledky jako to, že jsme viděli skvělé výkony a velké nadšení mladých sportovců. Samozřejmě nás potěšil i fakt, že mnoho týmů nastupovalo v našich dresech JAKO. Je pro nás ctí být hlavním partnerem této skvělé akce. Už teď se těšíme na nadcházející ročník!

Image 2